Tekirdağ Arçelik Kombi Servisi 02822632296

arçelik kombi servisi (2)

Tekirdağ Arçelik Kombi Servisi 0282 263 22 96

Tekirdağ Arçelik Kombi Servisi siz değerli müşterilerine yerinde ve ekonomik hizmet vermek misyonumuzdur. Bu misyonun bir parçası faktörü olarak tamir ettiğimiz Arçelik marka çamaşır makinesiArçelik buzdolabıArçelik bulaşık makinesiArçelik klima ve diğer Arçelik marka ev ürünlerinize 1 yıl parça garantisi vermekteyiz. Gezici ekiplerimiz Tekirdağ bölgesine aynı gün içinde hizmet vermektedir.

Teknik servise ihtiyacı olan Arçelik çamaşır makinenizi, Arçelik bulaşık makinenizi ve Arçelik buzdolabınızı sorunu her ne olursa olsun yerinde tamir ediyoruz. Böylelikle uzman ekiplerimizin yaptığı işi kendi gözünüzle görüp, günlerce beklemek yerine bir kaç saat içinde sonuç alıyorsunuz.

Tekirdağ Arçelik Servisi Çağrı merkezi numaramız: 0282 263 22 96 Ayrıca telefonda sorunun nereden kaynaklandığını tecrübelerimize dayanarak söylemek ücretsiz. Arayın sorunun kaynağını söyleyelim.

Tekirdağ Arçelik Servisi olarak sizlere bir telefon kadar yakınız. Memnuniyetiniz bizim için en öncelikli hedefimizdir.

                                    Tekirdağ Arçelik Servis Hizmetleri

Tekirdağ bölgesinde Arçelik teknik servis hizmeti aşağıda bulunan ürünlerin tamamına arıza tespit, montaj, onarım ve bakım yapmaktadır. Yapılan bakımın 1 yıl garanti süresi bulunmaktadır. 1 yıl içerisinde tamiri yapılan yerden tekrar arızalanması durumunda ücretsiz servis hizmeti sağlanmaktadır.

Servis üreci nasıl işlemektedir?

Öncelikle bulunduğunuz konuma gelip gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ücretlendirme belirlenir. Onay almamız durumunda servis işlemi başlamış sayılarak adınıza servis kaydı açılır

                                                                            Servis ücretleri nelerdir?

  • Servis ücretleri en düşük 350 TL olarak alınmaktadır. Eğer cihazınızda bir arıza yoksa en düşük tutar olarak alınır. Cihazınızın arızasına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Sizlere incelemenin akabinde toplam fiyat bilgisi verilecektir
  • Servis sonrası arızanın tekrarlanması durumunda süreç nasıl işler?
  • Tarafımızdan yapılan işlemlerdeki hatalarda sorumluluk tamamıyla bize aittir. Kullanıcı hatası olması durumunda ise duruma göre size tekrar bilgilendirme yapılacaktır

Ürünümün arızası ne zaman giderilir?

Gelen servis ekibimiz öncelikle arıza yerinde giderir fakat atölyeye alınan beyaz eşyaların tamir süresi en fazla 1 iş günüdür.

Tekirdağ çok büyük bir şehir olmasa da geçiş güzergahları üzerinde bulunan bir şehir olma özelliğindedir. Bu özelliğin elbette transit anlamında bir de ticaret hacmi kapsamında elbette getirileri olmaktadır. Genellikle her ürüne rastlanılan bu ilimizde birkaç marka da öne çıkmayı ihmal etmemiştir. Bu ihtimallerden biri de kesinlikle Arçelik markası olmaktadır. Bu markanın getirisi kaliteli ve özverili bir çalışmanın sonucu olarak karşımıza çıkmaktadır. Tekirdağ Arçelik servisi doğrultusunda servis anlayışının da ayrıntılı bir şekilde il geneline oturduğunu görmekteyiz. Arçelik markasına yakışır bir altyapı algısını yönettiğimizi söylemek pek de yanlış olmamaktadır. Kalite, hız ve ulaşılır olma kavramları servislerimiz kapsamında anlam kazanmıştır. İlkeler doğrultusunda başarıyı kovalayan bir servis olduğumuzu belirtmekten geri durmayacağımızı belirtmek isteriz.

                              Hızlı ve Güvenilir Arçelik Beyaz Eşya, Klima ve Kombi Servisi

Arçelik servisi Tekirdağ şubesince etraflıca bir araştırma yapıldığını ve il genelinde nasıl ürünlerin kullanıldığını ayrıca hangilerinin daha sorunlu olduğunu tespit etmişlerdir. Arçelik ürünlerinde sağlamlık ilkesi göze çarptığı için ürünlerin kişi kullanımına bağlı olarak değişmekte olduğu görülmüştür. Bu değişim aslında çoğu olasılığı da açıklamış bulunmaktadır. Başarı kavramı elbette tek başına bir anlam ifade etmemektedir. Ve bizlerin servis anlayışı çerçevesinde en çok teşekkür etmesi gereken teknisyen kadronun bulunduğu gerçeğidir. Bu gerçeklerin kapsamlı bir şekilde hareket etmesine olanak sağladığımız ve tecrübelerini doğru bir şekilde kullandıkları için teknisyen arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilmekteyiz. Bir bütün halinde işlerlik kazanan deneyimlerimiz başarı argümanlarıyla doğru orantılı bir şekilde ilerleme kat etmektedir.

Tekirdağ’da Arçelik servisi bulmanın zorluğu bizler sayesinde hiç yaşanmayacaktır. Aktif bir şekilde rol aldığımız hizmet ağımızda sizleri mağdur etmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Gelişim içerisinde olan her servis gibi eksiklerimiz muhakkak olacaktır. Ancak sizleri memnun etmek için her şekilde size göre davranışlarımız şekillenecektir. Telefon numaralarımıza ulaşmanız bir tık uzaklıktadır. Sitemiz çerçevesinde rahatlıkla göreceğiniz numaramız kapsamında hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Ayrıca yenilik olarak sizlere sunacağımız bir de sosyal medya platformlarındaki hesaplarımız vardır. Özellikle problemleriniz çerçevesinde alternatif bir sistemden bizlere ulaşmanız için pozitif ayrımcılık bağlamında geliştirilmiştir. Sorularınıza her zaman cevap olacağımızı, problemlerinize ise; her kapsamda çözüm üretmek için bulunduğumuzu belirtmek isteriz

  • Arçelik Klima Servisi
  • Arçelik Kombi Servisi
  • Buzdolabı Servisi
  • Çamaşır Makinesi Servisi
  • Bulaşık Makinesi Servisi
  • Bakım ve Onarım Servisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir