Tekirdağ Ariston Kombi Servisi 02822632296

ariston kombi servisi

Tekirdağ Süleymanpaşa Ariston Servisi 0282 263 22 96

Ariston Tekirdağ Teknik Servisi olarak Tekirdağ’ın tamamını kapsayacak şekilde beyaz eşya ve klima servisi hizmeti vermekteyiz. Servisimiz 10 yılı aşkın süredir, kalifiye elemanlar ile güler yüzlü, uygun fiyatlı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Müşterilerimize hizmetimizi en kısa sürede ulaştırmak amacıyla 7 gün 24 saat aralıksız hizmet sunmaktayız.
Servisimiz Ariston Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Bulaşık Makinesi, Fırın, Ankastre Ürünler, klima ve kombisi başta olmak üzere tüm beyaz eşyalarınız ve karşılaşabileceğiniz her türlü problem için servis hizmeti vermektedir.

Servis hizmeti kapsamında yapılan tüm parça değişimleri ve işçilik Ariston Tekirdağ Bölge servisi olarak tarafımızca güvence altına alınmaktadır. Ve bu işlemler için 1 yıl geçerli garanti belgesi hazırlanmaktadır. Tamir, bakım ve onarım işlemleri müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yerinde veya servisimizde gerçekleştirilebilmekte ve her iki durumda da herhangi bir ekstra ücret talep edilmemektedir.

Kullanım talimatlarına harfiyen uyulsa dahi, şehir elektrik hattında gelen dalgalanmalar, şebeke suyunda kullanılan kimyasallar vb. dış etkenler nedeniyle beyaz eşyalarda öngörülen son kullanma tarihlerinden önce fonksiyon kayıpları yaşayabilmektedirler. Bu fonksiyon kayıpları erken tespit edildiğinde sorunlar kolaylıkla çözülmekte ve cihazların ömürlerinin uzaması ve tam performansta çalışmaları sağlanabilmektedir. Bu kapsamda müşterilerimizin istemesi durumunda servisimiz, beyaz eşyalarınızı düzenli aralıklarla kontrol ederek bakımlarını yapabilmektedir.

Tüm Tekirdağ’a yayılan servis ağımız ile en kısa sürede müşterilerimizin çağrılarına cevap verebilmekte ve mağduriyetlerini giderebilmekteyiz. Bu nedenle karşılaştığınız en ufak problemde servisimizle irtibata geçmeniz yeterlidir.

 Süleymanpaşa Ariston  Servisi Telefon Numaraları

Süleymanpaşa Ariston kombi, klima ve beyaz eşya teknik servis firması olarak sizlerin sorunlarını gidermek ve her geçen gün bir öncekinden daha iyi olmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizimle irtibat kurmak isterseniz 0282 263 22 96 numaralı sabit hattımız üzerinden hızlı bir şekilde bize ulaşabilirsiniz. Bizim ayrıcalıklı  teknik servis hizmetimizden sizde yararlanmış olacaksınız. Haftanın her günü ve her saati aralıksız olarak hizmetinizdeyiz.

Hizmet Bölgelerimiz

Süleymanpaşa Ariston Servisi – Çorlu Ariston Servisi – Yenice Ariston Servisi – Yeniçiftlik Ariston Servisi – Muratlı Ariston Servisi – Değirmenaltı Ariston Servisi – Hürriyet Mahallesi Ariston Servisi – Baykallar Ariston Servisi – Marmaraereğlisi Ariston Servisi – Malkara Ariston Servisi – Saray Ariston Servisi – Ergene Ariston Servisi – Şarköy Ariston Servisi – Kumbağ Ariston Servisi – Barbaros Ariston Servisi – Çerkezköy Ariston Servisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir